Serverruimte deskundig en milieuvriendelijk ontruimen

Wilt u uw serverruimte grondig renoveren en oude apparatuur vervangen voor moderne hardware? Dan wilt u zo snel mogelijk aan de slag gaan met het installeren van uw nieuwe apparatuur. Hiervoor moet echter wel eerst alle afgeschreven apparatuur uit de bestaande serverruimte worden verwijderd. Wilt u de gehele computerruimte vervangen? Dan is de uitdaging nog groter en zal de volledige serverruimte moeten worden verwijderd. Duurzame Datacenters kan u helpen dit op een verantwoorde en deskundige wijze te realiseren.

IT-apparatuur kan in de meeste gevallen niet zo maar worden verwijderd. Het is van groot belang dezIMG_3197 (Kopie)e werkzaamheden deskundig, veilig en snel uit te voeren. Alle materialen moeten daarnaast worden gescheiden en op een milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd. Dit is dan ook een klus die u het best kunt overlaten aan experts.

Wie zijn deze experts?

Maar wie zijn nou precies deze experts? Duurzame Datacenters brengt u in contact met deskundige recyclingbedrijven die u helpen uw bestaande serverruimte efficiënt, snel, deskundig en milieuvriendelijk te ontruimen. Een serverruimte wordt altijd leeg en bezemschoon opgeleverd. Wilt u de serverruimte in zijn geheel laten verwijderen? Dan wordt op deze plaats een nieuwe lege ruimte opgeleverd. Dit wordt ook wel casco opleveren genoemd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Duurzame Datacenters en laat u adviseren over de beste methode om uw serverruimte te ontruimen.

Gerelateerde categorieën

Referenties Recycling

Recycling Innemen

Recycling Vernietigen

Neem contact met me op!

Geen velden gevonden.