Afgeschreven IT-apparatuur op verantwoorde wijze recyclen

IT-apparatuur afschrijven brengt in de praktijk uitdagingen met zich mee. U wilt dit IT-apparatuur snel, goedkoop en efficiënt laten afvoeren, zonder hierbij het milieu in gevaar te brengen. Het is dus van belang hiervoor de juiste partij in te schakelen. Het is echter niet altijd eenvoudig zo’n betrouwbare partij te vinden. Duurzame Datacenters helpt u IT-apparatuur op een verantwoorde manier te recyclen.10496068_871313739576615_1506951298070375089_o

Wij adviseren u over gespecialiseerde en deskundige recyclingbedrijven die bij u op locatie de afgeschreven IT-apparatuur komen ophalen. U krijgt de garantie dat deze partij alle apparatuur op een verantwoorde wijze afvoert en op milieuvriendelijke wijze verwerkt. Deze partijen nemen u het werk uithanden, waardoor u hier zelf geen omkijken meer naar heeft en u zich kunt richten op uw kerntaken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Duurzame Datacenters en laat u adviseren over het veilig afvoeren van afgeschreven IT-apparatuur.

Gerelateerde categorieën

Referenties Recycling

Recycling Vernietigen

Demontage Computerruimte

Neem contact met me op!

Geen velden gevonden.