Ontzorgen

Duurzame Datacenters bestaat uit een collectief van specialisten, vaak direct afkomstig van de fabrikant, die u hierbij kunnen helpen. Onze specialisten hebben als doel uw computerruimte waar mogelijk te optimaliseren. Denk hierbij aan het verduurzamen van het energiegebruik en de koeling van de omgeving, maar ook aan het aanspraak maken op de Energie Investerings Aftrek (EIA) of het uitbesteden van de volledige computerruimte. Duurzame Datacenters ondersteunt uw bedrijfsvoering met specialisten die u ontzorgen met kennis op hun eigen vakgebied.

Energie en CO2-uitstoot besparen

Verbruikt uw computerruimte (te) veel energie? U kunt op uw energieverbruik besparen, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid of van de continuïteit. Duurzame datacenters zorgt dat uw computerruimte optimaal omgaat met energie.

Continuïteit

Uw afnemers, ongeacht of zij interne of externe partijen zijn, hebben altijd toegang nodig tot de ICT-diensten in uw computerruimte. Duurzame Datacenters heeft de juiste kennis op de juiste deelgebieden in huis om de continuïteit van uw dienstverlening te waarborgen. Problemen herkennen, vastleggen, bespreken én oplossen staat hierbij centraal.

Werkwijze:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Duurzame Datacenters en vraag een kosteloos introductiegesprek aan. Aan de hand van een analyse van uw situatie koppelen wij u direct aan de juiste specialist op het benodigde vakgebied die u verder kan helpen bij het verduurzamen van uw computerruimte. U kunt ook een kort inventarisatie rapport of een efficiëntie beschikbaarheid analyse laten uitvoeren. Beide inventarisaties worden uitgevoerd door specialisten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *