Referenties

De bestaande UPS-installatie in een groot datacenter is door de specialisten van Duurzame Datacenters geanalyseerd. Deze analyse geeft de klant inzicht in de Total Cost of Ownership (TCO) van het datacenter en demonstreert hoe de TCO met behulp van nieuwe UPS’en kan worden teruggedrongen. Deze nieuwe UPS’en kunnen worden geïmplementeerd met een Return on Investment (ROI) van 18 maanden.

Bij een regionale aanbieder van digitale televisie zijn de bestaande niet-redundante UPS’en door de specialisten van Duurzame Datacenters vervangen voor een modulaire schaalbare UPS met een N+1 redundantie. Deze nieuwe opstelling geeft de provider tegen een geringe investering een hogere beschikbaarheid en meer flexibiliteit om in te spelen op toekomstige groei. Tegelijkertijd zijn zowel de benodigde ruimte, het energieverbruik als de onderhoudskosten met ruim 50% teruggedrongen.

In het datacenter van een reality-tv programma is door de specialisen van Duurzame Datacenters een nieuwe UPS geïmplementeerd. Het gaat om een mobiele schaalbare 3-fase UPS die flexibel wordt ingezet en zorgt voor een lage Total Cost of Ownership (TCO). Het UPS helpt een continue dienstverlening vanuit het datacenter van het reality-tv programma te garanderen.

Bij een Europese supermarktketen is het bestaande UPS door Duurzame Datacenters vervangen voor een modulaire en schaalbare UPS met speciale ICT-verdeelinrichting. De introductie van dit nieuwe systeem heeft geleid tot een vermindering van 50% in energie- en onderhoudskosten. Daarnaast geeft het UPS de supermarktketen de mogelijkheid zowel het UPS als de elektrotechnische verdeelinrichting uit te breiden, zonder hiervoor de stroomvoorziening naar de ICT-apparatuur te hoeven onderbreken

Bij een Belgisch datacenter zijn alle batterijen van het UPS-systeem geanalyseerd. Van elk afzonderlijke batterij is de staat bepaald en gerapporteerd met specifieke software.

Dit  Data center is een wereldwijd leider in Datacenters en is onmisbaar voor veel bedrijven. Hierdoor stelt het datacenter  hoge eisen in de onderhoud van al hun apparatuur en is een goed overzicht noodzakelijk.