De infrastructuur van uw serverruimte actief meten en monitoren

Continuïteit, duurzaamheid en efficiëntie. In ieder datacenter spelen deze termen een grote rol. Het is van belang de infrastructuur van uw serverruimte actief te meten en monitoren om te zorgen dat deze aspecten op orde blijven. Duurzame Datacenters helpt u hierbij.

U wilt te allen tijde nauwkeurig op de hoogte zijn van de status van uw infrastructuur. Functioneert de infrastructuur naar behoren? Hoe is hetScreenshot-2014-03-08-20.03.10-570x321 gesteld met de prestaties? Doen er zich problemen voor? U moet direct kunnen ingrijpen om de continuïteit, efficiency en duurzaamheid van uw serverruimte te waarborgen. Duurzame Datacenters helpt u hierbij.

Continuïteit waarborgen

De continuïteit van uw datacenter is van groot belang. Eindgebruikers zijn afhankelijk van de serverruimte en kunnen in veel gevallen hun werk niet uitvoeren zonder de applicaties die in het datacenter draaien of data die hier staat opgeslagen. De onderliggende infrastructuur is van grote invloed op de continuïteit van uw serverruimte.

Ook op de efficiency en duurzaamheid van uw computerruimte heeft de infrastructuur een grote impact. Door nauwkeurig te meten hoe specifieke elementen van de infrastructuur presteren kunt u in kaart brengen waar eventuele bottlenecks zich bevinden en door deze aan te pakken de efficiëntie verbeteren. Ook kunt u identificeren welke onderdelen van uw infrastructuur onnodig veel energie verbruiken en op deze wijze de duurzaamheid van uw computerruimte vergroten.

Welke oplossing kan u helpen?dashboard-1

Benieuwd welke oplossingen u hierbij kunnen helpen? Neem contact op met Duurzame Datacenters en laat u adviseren over oplossingen waarmee u de infrastructuur van uw serverruimte kunt meten en monitoren.

Gerelateerde categorieën

Referenties Monitoring

Audit Infrastructuur

CFD Luchtstroom Visualisatie

Neem contact met me op!

Geen velden gevonden.