Partners

Inleidend tekstblok met wat content

MVO Nederland gelooft in de kracht van bedrijven om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld. In onze visie spelen bedrijven een sleutelrol bij het realiseren van weerbare en gelukkige mensen (people), een rijke natuur (planet) en een gezonde economie (profit). Maar bedrijven kunnen dat niet alleen. Overheden, kennisinstellingen, ngo’s, vakbonden zijn belangrijke stakeholders voor het realiseren van een transitie  naar een duurzame wereld. De missie van MVO Nederland is partijen samen te brengen en samen verandering tot stand te brengen.

Zij willen vooral impact realiseren op de volgende terreinen:

  • klimaat en energie ( wij streven naar klimaatneutrale bedrijven),
  • grondstoffen, materialen en afval (wij streven naar ‘zero waste’ bedrijven),
  • de werkende en weerbare mens (wij streven naar bedrijven, ketens en een samenleving waar ieder talent ertoe doet en volwaardig kan meedoen)

Duurzame datacenters is MVO Partner

Waarom de Fototank?

Niet meer urenlang zoeken naar die ene foto, geen bestanden meer verzenden via tijdrovende mails of ingewikkelde programma’s en nooit meer het risico lopen de bestanden kwijt te raken door een computercrash.

Voortaan is er een alles-in-één oplossing voor het snel laten zien, delen en opslaan van uw bestanden. Slim, gebruikersvriendelijk, veilig en compleet. Dát is de Fototank.