Referenties IT Beheer

IT BEHEER

Een werving & selectie, interim management, detacherings-, en uitzendbureau dat zich richt op onder andere technisch en ondersteunend personeel heeft er voor gekozen om de volledige IT-omgeving te migreren naar het Private Cloud platform Voor een vast bedrag per werkplek per maand beschikken de IT-gebruikers overal en altijd over alle benodigde documenten en software. De stabiele Cloud oplossing  garandeert een 99.99% uptime van de IT-omgeving.

Een producent van  warmtewisselaars en drukvaten  heeft de gehele IT-omgeving gemigreerd naar het Private Cloud platform. Zij hebben hierdoor geen periodieke investeringen meer aangaande een serveromgeving of Microsoft licenties. De IT-gebruikers hebben via een beveiligde verbinding nu altijd en overal beschikking over de online werkplekomgeving.

Duurzame Datacenters ontzorgt grote Europese staal- en totaalbouwer op IT-gebied

De specialist van Duurzame Datacenters ontzorgt een grote Europese staal- en totaalbouwer met vestigingen in zowel Nederland als België compleet op IT-gebied. Zo voeren wij het complete server- en netwerkbeheer uit, inclusief security en helpdesk. Voor deze werkzaamheden zijn professionals 24/7 beschikbaar, danwel op locatie of remote. Wat betreft IT-beheer vormt Duurzame Datacenters voor de staal- en totaalbouwer het Single Point of Contact. Voor alle vragen, verzoeken en problemen rond de IT-voorzieningen kan het bedrijf dus bij ons terecht. Wij onderhouden op onze beurt alle contact met zowel leveranciers als partners, waar de klant dus geen omkijken naar heeft.

Grote scheepsbouwer besteedt IT-beheer volledig uit
Een grote scheepsbouwer in ons land is in grote mate afhankelijk van hun IT-omgeving, die dan ook nooit onbereikbaar mag zijn. De continuïteit van de bedrijfsvoering komt bij de organisatie door IT-problemen al snel in gevaar, wat tot enorme financiële schade kan leiden. De scheepsbouwer heeft daarom het complete IT-beheer uitbesteed aan de specialist van Duurzame Datacenters en wordt hierdoor op IT-gebied ontzorgd. Onze professionals zijn op werkdagen fysiek aanwezig op locatie, terwijl de locatie op afstand 24/7 in de gaten wordt gehouden. Ook is een calamiteitenplan opgesteld, zodat ook bij calamiteiten doorgewerkt kan worden. Dit plan bevat niet alleen uitwijkmogelijkheden, maar voorziet ook in real time back-up. Duurzame Datacenter werkt voortdurend aan de continuïteit om incidenten te voorkomen in plaats van op te lossen.