Voorkom onvoorziene kosten door IT-beheer uit te besteden  

Het beheer van een IT-omgeving kost geld. Veel organisaties lopen tegen onvoorziene kosten aan door bijvoorbeeld storingen, andere calamiteiten of bijscholing van personeel. De kosten van het beheer zijn voor veel bedrijven dan ook niet transparant en kunnen zo maar hoger uitvallen dan vooraf beraamd. Het kan dan ook een interessante optie zijn om het IT-beheer in zijn geheel uit te besteden aan een derde partij. Dit wordt ook wel all-in IT-beheer genoemd.

HCertificeringet uitbesteden van IT-beheer biedt allerlei voordelen. U rekent een vaste prijs per maand af en hoeft dus geen rekening meer te houden met onvoorziene kosten door bijvoorbeeld calamiteiten en bijscholing. Deze prijs wordt doorgaans berekend aan de hand van het aantal werkplekken en servers. U betaalt dus altijd dezelfde prijs, ongeacht de hoeveelheid werkzaamheden die worden uitgevoerd. U wordt daarnaast volledig ontzorgd wat betreft beheer en kunt zich dus volledig richten op uw kerntaken.

SLA’s bieden zekerheid

Wie het beheer van zijn IT-omgeving uit handen geeft aan een derde partij wilt uiteraard de zekerheid dat deze partij indien nodig adequaat handelt om uw omgeving beschikbaar te houden. Deze zekerheid krijgt u dankzij een Service Level Agreement (SLA), waarin nauwkeurig staat omschreven welke garanties u worden geboden. U kunt zich dus met een gerust hart volledig op uw kerntaken richten, zonder u zorgen te hoeven maken over downtime, dataverlies en beschikbaarheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden van all-in IT-beheer? Neem contact op met Duurzame Datacenters en laat u adviseren. Onze experts zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje en vertellen u precies waar u op moet letten bij het selecteren van een ICT-dienstverlener.

Gerelateerde categorieën

Referenties IT Beheer

Cloud IT Beheer

Vaste prijs ICT projecten

Neem contact met me op!

Geen velden gevonden.